Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderTOP 
Text Size
Τετάρτη, Οκτώβριος 21, 2020
TOP 

Κάντε ZOOM στον χάρτη και δείτε την τοποθεσία μας ακριβώς! Όποια διαδρομή και αν ακολουθήσετε ερχόμενοι στην παραλία μας, αξίζει τον κόπο. Χρησιμοποιήστε τις επιλογές "επάνω αριστερά" για να μετακινηθείτε στο χάρτη και να κάνετε "zoom in+" η "zoom out-" στην περιοχή. Μπορείτε να επιλέξετε την προβολή της αρεσκείας σας στον χάρτη (Οδών, Εικόνας δορυφόρου η μορφολογίας εδάφους).

Από (διεύθυνση):
Powered by Phoca Maps

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αφού περάσουμε την Ραψάνη, αμέσως μετά την γέφυρα του Πηνειού, στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών,  στρίβουμε αριστερά (με προσοχή ) στη διασταύρωση που λέει Ομόλιο, Στόμιο, Καρίτσα κλπ. Στην συνέχεια μόλις φτάσουμε στο Στόμιο ( 13 χιλ ) συνεχίζουμε παραλιακά προς τα νότια, μέχρι να συναντήσουμε την Σωτηρίτσα (αμέσως μετά την βελίκα). Εκεί και σε απόσταση λίγα μόλις μέτρα πριν από το κένρο υγείας, θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα "AKTH Rooms". Η συνολική απόσταση από την Θεσσαλονίκη είναι 200 περίπου χλμ.

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Αφήνουμε την Εθνική οδό, στην ένδειξη «Λάρισα 2» και στρίβουμε αριστερά στο φανάρι, στην ένδειξη «Παράλια Λάρισας», «Αγιά». Αφού περάσουμε έξω από την Αγιά συνεχίζουμε για Αγιόκαμπο και φτάνωντας στον παραλιακό δρόμο, σε μία απόσταση 13 περίπου χιλιομέτρων από την Αγιά, στρίβουμε αριστερά συνεχίζωντας την παραθαλάσσια διαδρομή που υπάρχει προς τα βόρεια μέχρι να βρούμε την Σωτηρίτσα και τα ενοικιαζόμενα "AKTH Rooms". Η συνολική απόσταση από την Αθήνα, είναι 400 περίπου χλμ.

TOP 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ

Η παραλία Σωτηρίτσας, είναι μια ζωντανή, γραφική, παραλιακή τοποθεσία. Ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας, την αναδεικνύει για προορισμό ολόκληρο τον χρόνΟ. Απολαύστε τις διακοπές σας στην Σωτηρίτσα της Λάρισας και στα ενοικιαζόμενα AΚΤΗ, σε μια πεντακάθαρη και πανέμορφη παραλία.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ

Τα Akti Rooms, είναι ένα κομψό συγκρότημα ενοικιαζομένων, στην Σωτηρίτσα της Λάρισας, απέχει μόλις μερικά μέτρα από την υπέροχη αμμώδη παραλία και αποτελεί ιδανικό προορισμό  για όσους επιθυμούν υπέροχες διακοπές σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό διάλειμμα δίπλα στην παραλία.